HEY THERE! I'M GLAD TO SEE YOU HERE

En holdspiller der ved hvordan en sejr føles, en stor portion humor og et bankende hjerte for smukt design. 

Skal vi spille på samme hold?

LÆR MIG AT KENDE
Jeg er multimediedesign studerende på 3. semester og søger lige nu en praktikplads, hvor jeg kan få lov at udforske min interesse inden for grafisk design og webdesign krydret med content creation.

I 2016 flyttede jeg med min kæreste til Schweiz, grundet hans arbejde. Sindssyg spændende, men også ret kedeligt at gå på tyskkursus og spille håndbold om aftenen. Det var nyt og sjovt, bevares, og man skal i øvrigt næsten ikke betale skat. Men jeg kedede mig. Jeg valgte derfor at starte en lille virksomhed, hvor jeg kunne få mit kreative behov både fysisk og online opfyldt. Jeg startede derfor en lille virksomhed The Jonico ApS – en virksomhed med produkter i læder, med et personligt touch.

Jeg brugte alle mine nattetimer på projektet og pludselig havde jeg en webshop jeg selv havde bygget, uden at vide noget om det – og jeg fejlede da også et par gange. Virksomheden lever i dag i bedste velgående. Det er dog på hobbybasis, mest fordi jeg åbenbart hele tiden skal have gang i en eller form for et projekt. Og jeg elsker at have det legerum, hvor jeg frit kan lege med, hvad der virker og hvad der ikke gør.

Siden jeg var 14 år har jeg spillet håndbold på eliteniveau og fik en professionel kontrakt da jeg var 20 år. Sporten har lært mig, at arbejde som et team, at kunne præstere maksimalt under pres og at man bestemt ikke kommer sovende til succes. Jeg stoppede med at dyrke sport på eliteniveau sidste år, da jeg ønskede at fokusere 100% på mit studie og sideløbende projekter. 

Jeg er en spontan type, på den gode måde. Jeg har altid fingeren på pulsen – men det må gerne være lidt vildt.

Jeg satte mig for, at købe en lejlighed en måned før jeg gjorde det. Og jeg renoverede hele svineriet på en måned med min far og kæreste. Og så tænker du nok, ja ja du gik bare og kiggede. NIKS – jeg springer ud i tingene med hovedet først og er faktisk ret sej til at bygge. 

Jeg har købt fire kaffemaskiner på to måneder, fordi jeg konstant så en maskine der var større og sejere. Så mangler du en kaffemaskine, så sig til. 

Det eneste der kan få mit pis lidt i kog er, når folk spørger, hvor ofte jeg farver hår. BREAKING: Jeg farver ikke hår og har aldrig gjort det. Jeg er født blondine og nej, jeg er ikke dum, men faktisk både sød og dygtig. 

copyright 2019 @ Nicoline Grand Berthelsen

Luk
backtotop